URGENT

El Taxi a Demanda s’haurà de demanar a través d’una aplicació pel mòbil

Compartiu aquesta història

Just fa 3 anys es posava en marxa el servei del taxi a demanda. Un servei de transport públic que millora la mobilitat interna al nostre poble ja que permet connectar als palafollencs que viuen més allunyats amb el centre de la nostra vila amb taxi. 

D’aquesta manera, qui ho sol·liciti, podrà desplaçar-se des de qualsevol punt del nostre poble, ja sigui qualsevol urbanització o barri, fins a una de les dues parades habilitades pel servei de Taxi a Demanda al centre de Palafolls; una al Fòrum Palatiolo i l’altra al CAP de salut.

A més, també es pot reservar la tornada fins al punt d’origen. Es tracta, doncs, d’un servei punt a punt que permet ajustar els desplaçaments a horaris més convenients pels usuaris, sense necessitat d’esperar al bus.

L’Ajuntament de Palafolls assumeix part el cost del servei i els usuaris només paguen uns 2€ per cada viatge.

Fins ara, el taxi s’havia de demanar amb antelació a través d’un telèfon habilitat expressament, però a partir del març ja es podrà fer a través d’un aplicatiu mòbil.  

Per tal d’ajudar a fer servir i a familiaritzar-se amb la nova aplicació, l’Ajuntament i l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que és qui gestiona el servei, han organitzat una jornada de formació per als usuaris del Taxi a Demanda. Serà aquest proper dimecres , a partir de les 4 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Per assistir a la formació, que és gratuïta, cal escriure un correu electrònic a palafolls@palafolls.cat o bé trucar al 93 762 00 43.

En el primer any de servei, es van fer 700 serveis, però l’any passat la xifra va pujar als 1800.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics