URGENT

Les entitats esportives reclamen millores als equipaments i més finançament

Compartiu aquesta història

Una de les reivindicacions més repetida ahir al consell municipal d’esports va ser la necessitat de millorar el manteniment dels diferents equipaments del nostre municipi. 

Les queixes se centren en el mal estat del parquet del Palauet i de la teulada del Figuerassa Arena.

Segons expliquen les entitats que practiquen esports en aquests recintes, el parquet del Palauet és el mateix des de la seva inauguració, fa prop de 30 anys, i està en un estat “deplorable”. Pel que fa al Figuerassa Arena, es queixen que quan plou el pavelló és del tot impracticable per les goteres del sostre actual.

Rafa Giménez i Anna Massot són responsables del Sant LLuís de Futbol Sala i del Club  Pati Palafolls.

L’Ajuntament reconeix les mancances en aquests i altres equipaments esportius i ha assegurat que estan pendents de diferents subvencions per fer front als principals treballs de manteniment com el canvi de la coberta del Figuerassa Arena, el parquet del Palauet o la gespa del camp de futbol.

En la reunió d’ahir del Consell Municipal d’Esports, on són representades les diferents entitats i associacions esportives del nostre municipi, també es va donar a conèixer la distribució de les subvencions que rebran els diferents clubs del nostre municipi per la temporada vinent, la 24-25.

L’Ajuntament destina poc més de 26.000€ a ajudar als clubs amb subvencions nominatives que varien segons el nombre de fitxes federatives i segons l’antiguitat.

 Així les entitats més noves, com el Club Ciclista o el de Petanca tenen una provisió de 500€, mentre que les entitats més consolidades i amb gran nombre de participants, com el Sant Lluís de Futbol Sala s’emporta 7.000€.

Són diners que no podran ser destinats a inversions, sinó per a materials o despeses fungibles.

Les entitats recalquen que fa anys que la quantitat a repartir és la mateixa, però que cada cop hi ha més clubs al nostre municipi, pel que les assignacions van a la baixa cada any. Les entitats reclamen més diners per poder continuar amb la seva activitat.

Les entitats van demanar aclarir els criteris i la fórmula que segueix l’Ajuntament per distribuir els diners a cada club.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics