URGENT

Cap de setmana de victòries pel CFS San Luís a la Copa Girona

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el Sènior Masculí de futbol sala va disputar la Final Four de la Copa Girona al pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar. Dissabte, a la semifinal els palafollencs van derrotar el Lloret per 6-8. Aquesta victòria els va permetre enfrontar-se diumenge a la final a l’Interesportiu de Malgrat. Només passaven 23 minuts de partit quan els palafollencs van marcar el primer gol, seguit, deu minuts més tard pel segon. Tot semblava anar bé, però al minut 37 i al 38, els malgratencs van igualar el marcador, i així va quedar fins al final del partit. 

A l’hora de desempatar per conèixer qui seria el guanyador final, els del San Luis van marcar 4 gols de penal, mentre que els jugadors de l’Interesportiu només 1. Així va ser com el Sènior Masculí del San Luís va proclamar-se guanyador de la jornada i, per tant, de la Copa Girona.

La mateixa sort van tenir les cadets femenines de futbol sala a Palafolls qui van disputar la final també de la Copa Girona contra el Sant Julià de Ramis. En el seu cas, les palafollenques van guanyar per 1-2. El primer gol el van celebrar quan només feia un minut que havia començat el partit. Al minut 18 van rebre l’atac del Sant Julià, tot i que al minut 22 les palafollenques van poder desempatar el marcador amb el gol que els va donar la victòria 1-2. Així, de la mateixa manera que ho va fer el sènior masculí, les cadets del San Luis van aixecar la copa de campiones de la Copa Girona. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics