URGENT

‘Resseguir’ és la nova obra conjunta de l’escriptora Assumpta Mercader i el pintor Joan Farré

Compartiu aquesta història

La malgratenca Assumpta Mercader ha publicat aquests dies la seva última obra ‘Resseguir’, un llibre de contes per adults inspirats en les obres pictòriques de Joan Farré. Tal com indica la mateixa autora, aquesta és una idea que neix després d’una visita a la galeria de Farré i d’un record d’infantesa. 

Segons detalla l’autora, aquest és un llibre que “s’ha cuinat a foc lent” i que és molt especial pel que representa. És per això, diu, que tenir aquest llibre entre les mans assegura poder gaudir sempre de les obres de Joan Farré, a banda dels contes de l’interior. 

Finalment, Mercader detalla que espera que tothom doni una oportunitat i que molta gent pugui gaudir d’aquesta col·laboració entre els dos artistes malgratencs. Tothom interessat en adquirir-lo, el pot trobar a les llibreries de Malgrat de Mar o demanar-lo a qualsevol altra llibreria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics