URGENT

Encara hi ha temps per inscriure’s a la 6a Trail Senyor del Castell

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, el Safir Team té preparada la 6a edició de la Trail Senyor del Castell. Actualment, ja hi ha unes 300 persones apuntades, però la intenció de l’entitat és arribar als 400 inscrits. Tot i que la previsió era tancar les inscripcions demà 29 de febrer, el club de muntanya permetrà els interessats apuntar-se, fins i tot, dissabte i diumenge fins que s’esgotin els dorsals. 

Ara, per tant, estan fent una crida a totes aquelles persones que volen participar, però encara no han formalitzat la seva inscripció. Ho detalla Lu Vázquez, secretaria del Safir Team.

Com és habitual, l’entitat busca que aquesta cusa sigui una iniciativa verda. És a dir, la intenció és que no es produeixi cap tipus de residu plàstic que pugui malmetre el medi ambient. Per això, entre altres, recorden als corredors portin el seu got a la cursa.

Pel que fa a la recollida de dorsals, aquesta es realitzarà aquest dissabte a la tarda al Teatre de Palafolls a partir de les 19h i el mateix diumenge abans de la cursa entre les 7:30h i les 8:45h. Durant aquestes jornades, si encara queden places, els interessats es podran apuntar també.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics