URGENT

Portobello estaria a punt d’adquirir Menadiona per 200M€

Compartiu aquesta història

Segons publica el diari Expansión, de referència en el món empresarial, la gestora española de capital d’inversió Portobello Capital està ultimant  l’adquisició d’una participació majoritària a l’empresa palafollenca Menadiona.

Fins ara aquesta companyia, amb seu al polígon d’en Puigvert, era una empresa familiar dedicada a la fabricació d’ingredient actius i  intermitjos tant per la indústria farmacèutica,veterinària, fitosanitària  i nutricional.

Des de fa uns mesos la farmacèutica, havia decidit buscar un soci per intentar accelerar el creixement de la companyia i poder doblar la producció actual. Fa unes setmanes es coneixia que hi havia 3 empreses interessades en adquirir el 70% que la família Cosin, propietària de Menadiona, havia decidit vendre de la companyia palafollenca.

La gestora española de capital d’inversió Portobello s’ha imposat a l’empresa SK Capital a la puja per adquirir l’empresa i ja està negociant en solitari la compra de l’a companyia palafollenca.

A finals de l’any passat vam conèixer que Menadiona invertirà properament 5M€ a la seva planta alhora que crearà una vintena de llocs de treball per fabricar un nou producte per l’eliminació d’olors i contaminants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics