URGENT

Palafolls, Malgrat, Calella i Tordera elaboren conjuntament un pla de prevenció de drogues i pantalles 

Compartiu aquesta història

Aquest dijous el ple de l’Ajuntament de Palafolls aprovarà el Pla de prevenció dels usos problemàtics de drogues i pantalles de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. Es tracta d’una eina de disseny i planificació de mesures que ajudin a oferir una resposta integral a les addiccions a substàncies i pantalles i  proposa la realització d’un conjunt d’accions durant el propers anys.

Són molts els municipis que compten  amb aquest instrument que guia en les polítiques per evitar aquestes dependències a drogues i a pantalles.

Aquests municipis fa anys que col·laboren conjuntament amb programes de prevenció de drogues i altres problemàtiques en el projecte RULA i van demanar a la Diputació la redacció d’aquest pla, que es va fer l’any passat i que ara s’aprova pels propers 4 anys. Ho explica Judit Puig, coordinadora de Serveis Socials de Palafolls.

El ple de demà també aprovarà la memòria d’establiment del règim jurídic, econòmic i administratiu per a la posada en marxa el servei de recàrrega de vehicles elèctrics a Palafolls. Aquest, juntament amb l’aprovació de l’ordenança reguladora, és el pas previ a poder donar el servei. Fa uns dies el punt de recàrrega va començar a funcionar en proves durant uns dies, però actualment no funciona.

La sessió ordinària, que s’ha avançat una setmana, també escollirà el nou jutge de pau substitut. Com ja va informar Ràdio Palafolls, només hi ha un candidat a aquesta plaça, pel que to sembla indicar que serà designat com a Jutge de Pau substitut que actuarà en casos de baixa del titular.

Uns altres dels punts destacats de l’ordre del dia del ple de demà seran els punts econòmics. Per exemple hi haurà l’aprovació de la liquidació del pressupost de l’any passat i es donarà compte de l’informe relatiu al compte general de l’Ajuntament del 2021, entre d’altres.

El ple tindrà 18 punts a l’ordre del dia i serà transmès en directe per Ràdio Palafolls, a través de l’antena i, en vídeo, al facebook de la nostra emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics