URGENT

El Palauet acull l’Open de Barcelona de patinatge 

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte la Federació Catalana de Patinatge ha organitzat una nova competició. Es tracta de l’Open de Barcelona per als nivells 5, 6 i 7 i se celebrarà a Palafolls. Tal com ha informat Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, aquesta és una prova puntuable pel rànquing federatiu de Catalunya i en ella competiran totes les patinadores i patinadors de Catalunya que formin part dels nivells 5, 6, i 7. Aquests que corresponen a una dificultat intermitja, tenint en compte que el patinatge es classifica en 11 nivells de dificultat.

Aquest Open rebrà patinadors i patinadores de totes les edats. En el cas de Palafolls, Massot detalla que hi haurà 5 patinadores d’entre 10 i 18 anys que competiran amb la resta de Catalunya. Precisament, les esportistes porten dies practicant les diverses coreografies que presentaran a l’acte. 

Pel que fa a la competició, es durà a terme al matí i a la tarda. L’acte començarà a les 9h fins a les 14h, es farà una pausa per dinar i continuarà a les 15h fins a les 20:30h, aproximadament. L’entrega de premis, però, es farà al final de la competició per a tots els nivells. La cita és aquest dissabte a partir de les 9h al Palauet de Palafolls. L’entrada és gratuïta i l’acte comptarà amb servei de bar durant la jornada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics