URGENT

Blanes projecta els curtmetratges de la III Mostra de Curtmetratges ‘Mal de Cap’

Compartiu aquesta història

Aquest divendres la Sala de Plens Maria Dolors Oms acull la tercera edició, no consecutiva, de la Mostra de Curtmetratges ‘Mal de Cap. Concretament, Blanes serà el punt final de recorregut que ha fet la mostra per diferents localitats gironines com Salt, Sant Miquel de Fluvià i Banyoles, entre altres. 

La sessió es divideix en dues parts. A la primera, es projectaran els vuit curtmetratges de la mostra, i a la segona es podrà gaudir d’un concert amb ‘Wanderlust Menorca’, que seran els encarregats de posar el punt final a l’edició d’enguany. 

A la sessió de divendres es projectaran vuit films destinats a tota mena de públic. Aquests tenen l’objectiu de fomentar valors com la solidaritat, el gènere i la interculturalitat, entre altres. Entre les produccions que es podran gaudir hi ha ‘Cuando crece la hierba’ de Maria Monreal; ‘La loca y el feminista’ de Sandra Gallego; i ‘Aquesta Nit’ de Pere Girbau.

Aquest és el tercer cop que Blanes acull la mostra, tot i que no ho ha fet en anys consecutius. El primer cop va ser al desembre del 2021 al Centre Cultural Els Padrets; el següent l’any passat a la Sala de Plens; i enguany al mateix espai.  Aquesta és una proposta gratuïta que es durà a terme aquest divendres a partir de les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics