URGENT

L’institut celebra el Dia Internacional de la Poesia

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 21 de març se celebra el Dia Internacional de la Poesia i l’Institut Font del Ferro s’ha volgut sumar a la diada  preparant diverses activitats pels alumnes de batxillerat. Els actes organitzats van començar ahir amb la representació del monòleg teatral ‘JugLar con las palabras’, de l’actor Christian Atanasiu. Aquest espectacle s’inclou dins el cicle Poesia als barracons i estava dirigit als alumnes de 1r i 2n de batxillerat.

Avui, dia de l’efemèride, s’han fet de les accions poètiques d’alumnes inspirades en el llibre Pagèsiques de Perejaume. Concretament, es presentaran quatre vídeos relacionats amb aquesta obra. Tres d’ells estan realitzats pels alumnes i un altre pel professor de llengua i literatura catalana de batxillerat. N’han donat més detalls algunes de les alumnes que han participat.

Els vídeos, segons detallen, mostren els alumnes llegint els diversos poemes de l’obra de Perejaume. Tots ells relacionats amb la pagesia. Per exemple, en un d’ells els alumnes llegeixen els poemes mentre estan plantats al terra com si fossin alguna hortalissa. 

Aquesta iniciativa neix del Departament de Llengua i Literatura de l’institut Font del Ferro. Pel que fa a la temàtica, les alumnes indiquen que van voler-ho centrar en la pagesia per sensibilitzar la població sobre la problemàtica actual en què es troben els pagesos d’arreu del territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics