URGENT

El tanatori de Malgrat pendent de l’acceptació de l’obra 

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc ha confirmat a RP que la posada en marxa del tanatori de Malgrat és “imminent”, però no ha ha volgut avançar una data. I és que les obres d’aquest equipament estan finalitzades de des fa uns 3 anys, però el tanatori no s’ha pogut posar en marxa encara per manca de subministrament elèctric.

De fet ha hagut de ser l’Ajuntament qui ha hagut de fer arribar el subministrament a l’equipament de forma subsidiària, ja que corresponia als antics propietaris dels terrenys, qui no se n’han fet càrrec.

Ara ja fets els treballs per fer arribar el corrent elèctric fins l’equipament,  només falta que Endesa recepcioni i validi aquests treballs per tal que l’electricitat arribi al centre, situat a peus de la N2, a l’entrada sud de Malgrat.

El tanatori, que es va aprovar fa prop de 15 anys, tindrà 3 sales de vetlla, un oratori i un aparcament per a una trentena de vehicles, tot i que just al costat hi ha un gran espai obert.

El Tanatori de Malgrat de Mar formava part del projecte de construcció de la Ciutat Sanitària, un macro-espai que pretenia donar cabuda a diferents servei sanitaris. El projecte, però, va anar-se’n en norris, entre d’altres qüestions, amb l’esclat de la bombolla immobiliària i la manca d’inversors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics