URGENT

La pluja deixa sense funcionament els semàfors d’entrada a Palafolls

Compartiu aquesta història

Com és habitual a Palafolls, la pluja de les últimes hores ha inhabilitat els semàfors d’entrada al nostre municipi a la carretera B-682. La Policia Local ha tornat a modificar el sentit del trànsit per tal d’evitar possibles accidents a causa de la fallida dels semàfors. Així, el cos de seguretat local ha fet realitzat el mateix que l’última vegada que van trobar-se amb aquesta problemàtica. 

Concretament, han ideat un sistema de rotonda a la zona dels semàfors per regular el trànsit. I, és que, tot i que ha hi ha senyals horitzontals que ja de per si poden ajudar a regularitzar  el trànsit en aquest punt del nostre municipi, el mecanisme de rotonda dona més seguretat als conductors especialment aquells que entren o surten de Palafolls. 

De tota manera, avui la problemàtica s’ha resolt en pocs minuts i al migdia els operaris ja estaven actuant al quadre elèctric i ja havien représ el sistema semafòric.

Que els semàfors de Palafolls es quedin sense llum és una situació que es repeteix quan plou. Aquest problema, però, està previst que se solucioni un cop es construeixi la nova rotonda d’entrada al nostre municipi. Aquesta obra preveu l’eliminació dels semàfors i, per tant, d’aquesta problemàtica recurrent a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics