9 empreses opten a construir la nova rotonda d’entrada a Palafolls

Compartiu aquesta història

Ja s’ha acabat el termini de presentació d’ofertes al concurs públic per trobar l’empresa que durà a terme la construcció de la nova rotonda d’entrada a Palafolls a la carretera B-682

En total s’han presentat 9 empreses, d’aquestes, 7 d’elles són petites i mitjanes empreses de Mataró, Bellaterra, Girona, Lleida, Barcelona, Terrassa i el Prat de Llobregat. 

Fa poc ha començat el procés d’avaluació de les ofertes presentades per dur a terme els treballs que s’han valorat en 1.140.653’15€. El projecte es preveu que es desenvolupi en tres fases, intentant molestar el menys possible el trànsit de la carretera d’accés a la Costa Brava i la que comunica amb Malgrat.

Les obres preveuen una gran rotonda amb 4 connexions. En una d’elles, la que dona accés al centre de Palafolls, es farà una semirotonda més petita per distribuir el trànsit als carrers Ramon Turró, President Companys o Passada.

La mida de la rotonda principal comportarà expropiacions i altres millores en altres accessos de la carretera B-682. Si es compleixen els terminis previstos, les obres començaran la propera tardor, per tal que la nova rotonda estigui enllestida abans de l’estiu del 2025.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.