URGENT

Un ferit lleu en un incendi a la cuina d’un restaurant de Blanes

Compartiu aquesta història

Dilluns a primera hora de la tarda, diverses dotacions dels cossos d’emergència van haver d’intervenir en l’extinció d’un incendi que es va produir a la cuina d’un restaurant situat al barri d’Els Pins. A causa de l’accident, van haver de traslladar el cuiner del restaurant a l’Hospital de Blanes per cremades al braç.

La Policia Local de Blanes va rebre l’avís quan passaven pocs minuts de les 12:30h. Immediatament s’hi van traslladar diverses patrulles del cos policial, de la mateixa manera que també ho van fer els Bombers i el SEM i, posteriorment, van intervenir els Mossos d’Esquadra.

L’incendi es va poder extingir ràpidament, gràcies a l’actuació dels serveis d’emergències. Un cop apagades les flames, es va comprovar que l’inici del foc havia estat per causa de l’oli de la fregidora. L’operatiu es va donar per finalitzat a les 14:30h, després d’una intervenció de quasi dues hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics