URGENT

S’obren les inscripcions per al concurs musical Mosca

Compartiu aquesta història

El proper mes de setembre, durant la celebració de la Festa Major de Palafolls, es duran a terme les barraques de l’Alter Festa. Com és habitual en el marc d’aquestes barraques, hi participaran els guanyadors del Concurs Mosca. Aquest és un certamen musical ja consolidat a Palafolls que està obert a tot tipus de públic i que té per objectiu la promoció de la música d’artistes emergents. 

Com és habitual, el concurs està obert a tot tipus d’estils musicals. N’ha donat més detalls Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls. 

Per inscriure’s al concurs només cal omplir una instància al web de l’Ajuntament amb el nom del grup, els DNI dels membres i tres cançons, entre altres. 

Tothom qui estigui interessat en participar té 15 dies des d’avui mateix per a formalitzar la seva inscripció.  Com és habitual, els guanyadors del concurs i, per tant, els participants a les barraques de la Festa Major, es decidiran a través de dues votacions diferents. La primera serà amb els vots d’un jurat especialitzat, i l’altre guanyador serà escollit mitjançant votacions presencials dels assistents als concerts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics