URGENT

Palafolls registra 21 persones menys a l’atur aquest març

Compartiu aquesta història

Segons les dades de l’Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, Palafolls finalitza març amb 420 persones a l’atur. Aquesta xifra suposa una disminució de l’atur de 21 persones respecte el mes de febrer. El nostre municipi continua tenint una taxa d’atur que se situa en el 9%, aproximadament, de la població activa. Això es tradueix en que, de cada 100 palafollencs en edat de treballar, 9 no tenen feina. 

Respecte l’any passat, l’atur a Palafolls també ha disminuït. I, és que el març del 2023 hi havia 468 persones aturades, 48 més que el març d’enguany. Aquesta xifra millora si la comparem amb les dades del 2013 en què hi havia 900 persones aturades a Palafolls, o al 2010 en què hi havia 841. 

Pel que fa als municipis veïns, al març l’atur ha baixat a la zona de l’Alt Maresme. A Malgrat de Mar s’han comptabilitzat 816 persones, 49 menys que el mes de febrer i a Tordera hi ha 1.077 que son 41 menys també. En el cas de Santa Susanna, l’atur no ha disminuït tant com a altres municipis, tot i això, hi ha 6 persones menys aturades d’un total de 137. El mes de març també acostuma a ser un mes de rebaixa de l’atur, especialment si coincideix, com és el cas, amb la Setmana Santa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics