URGENT

Impulsen un grup d’homes on poder tractar tot tipus de qüestions que els preocupen

Compartiu aquesta història

Aquesta és una iniciativa que neix de la mà de Gonzalo Scanferla, un palafollenc que ja ha participat d’aquests grups en altres municipis, però que trobava a faltar l’existència d’un en el nostre municipi. Tal com detalla, parlant-ho amb altres pares de les escoles de Palafolls, va veure que aquesta era una proposta que podria interessar a més d’un home.

Concretament, un grup com aquest busca ser un espai de confiança on es pugui dialogar sense judicis ni prejudicis. La intenció és poder parlar de diversos temes i les emocions que poden arribar a transmetre els diferents aspectes de la vida. 

Actualment, ja hi ha un petit grup format, però busquen ampliar-lo per començar les sessions el proper dimarts. La intenció és fer trobades cada dues setmanes a la Sala d’Entitats de Palafolls. La previsió és que aquestes durin dues hores i es pugui parlar de qualsevol qüestió. Les persones interessades en participar es poden posar en contacte al telèfon 606.641.130.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics