URGENT

La Policia Local interposa 260 denúncies per excés de velocitat durant l’última campanya de radar

Compartiu aquesta història

Durant el mes de març, la Policia Local de Palafolls va instal·lar alguns radars en diversos punts del municipi per controlar la velocitat a la qual circulen els vehicles i sancionarlos en cas que fos necessari. En aquest sentit, durant tota la campanya, a Palafolls s’han interposat 260 denúncies per excés de velocitat. 

Aquesta xifra suposa, aproximadament, entre un 10% i un 20% del total de vehicles que han circulat durant el mes als diferents punts controlats.  Així ho ha detallat Miguel Ángel Marín, sotsinspector de la Policia Local de Palafolls. 

A Palafolls, una de les causes principals d’accidents és la velocitat. És per això que l’objectiu principal d’aquesta nova campanya de seguretat vial era conscienciar els conductors perquè respectin les normes de circulació i la velocitat de cada via. Durant aquesta campanya, una de les velocitats més destacades va ser la d’un vehicle que circulava pel Polígon d’en Puigvert a 111 km/h, quan la velocitat màxima permesa aquesta via és de 50km/h.

La majoria de conductors s’enfrontaran a una multa de 100€, que es redueix a la meitat si es paga ràpidament. A banda de la campanya del març, la policia de Palafolls preveu fer d’altres en les properes setmanes. Entre elles hi haurà més campanyes de control de velocitat, campanyes de conscienciació sobre l’estacionament i també de vehicles de mobilitat personal, com els patinets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics