URGENT

‘I want to be a butterfly’ és la nova exposició de la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest dissabte, la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat acull la mostra ‘I want to be a butterfly’ del fotògraf Ángel Guzmán. Aquesta és una selecció de nou fotografies sobre la transsexualitat en què, segons detallen de de l’Ajuntament de Malgrat, l’autor trasllada de manera enginyosa el punt de gravetat del cos fins al context. És a dir, Guzmán no representa persones transsexuals, sinó que representa persones en diverses situacions com la soledat, la decepció o l’abandonament. 

La mostra barreja fotografies documentals i escenificades. A més, les imatges van acompanyades d’un text escrit per cadascun dels protagonistes on expliquen, en primera persona, la seva història. 

L’exposició estarà disponible a la biblioteca de Malgrat des d’aquest dissabte 13 d’abril fins al proper 19 d’abril. L’horari per visitar l’exposició és dimarts, dijous i dissabte de 10 h a 13 h, i de tardes, els dilluns a divendres de 15:30 h a 20 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics