URGENT

Avui hi ha reunió informativa sobre el Casal d’Estiu Municipal

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, a les 17h, es farà la reunió informativa del casal d’estiu d’aquest any. La trobada es farà a la sala de plens de l’Ajuntament just el dia abans que s’obri el període de preinscripcions, ja que des de demà dia 9 i fins el dia 23 d’abril es podrà demanar plaça al casal a través d’un tràmit específic que trobareu al web municipal. 

La trobada d’avui vol ajudar a esvair dubtes sobre el funcionament genèric de l’activitat i resoldre qualsevol mena de qüestió relacionada amb el casal, que es preveu fer a les instal·lacions de l’escola Mas Prats. Així ho ha detallat Mari Parra, tècnica d’Educació a l’Ajuntament de Palafolls.

A banda del tràmit obert a la pàgina web de l’Ajuntament, també es podrà fer la preinscripció presencialment a l’OAC en uns dies determinats i, sempre, amb cita prèvia.

Un cop ja s’hagin inscrit tots els infants, l’àrea farà una altra reunió amb l’empresa que dur a terme el casal i les famílies per tal d’explicar concretament en què se centrarà l’edició d’enguany i quines seran les diferents activitats programades. 

El casal s’oferirà de nou per quinzenes. El juliol en torns de matí i tarda, i a l’agost només al matí. Si s’arriba als mínims, situats en 20 sol·licituds, també es preveu el servei d’acollida al matí de 8 a 9,  al migdia de 13 a 14h i el servei de menjador. 

L’Ajuntament, seguint les demandes d’altres anys, ha previst una oferta de 160 places al juliol al matí, 120 la primera quinzena d’agost i 80 a la segona. Al juliol a la tarda es preveuen una quarantena de places.

Després de les preinscripcions, es faran els llistats ponderats amb els mèrits i  la matrícula definitiva es faria a finals de maig, del 22 al 29, i amb els pagaments fets, el 5 de juny ja es tindrà la llista definitiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics