El primer equip de futbol sala guanya el derbi contra  l’interesportiu Malgrat per 2 a 3

Partit molt igualat, amb alternances en el marcador, que es va acabar decantant a favor dels palafollencs gràcies a dos gols de Chacón i un de Serra.

El Sant Lluís, però no surt encara de la zona de descens directe. Són 12s a 3 punts de l’equip que marca les places de descens. La propera jornada jugaran contra l’Escola Pia Sabadell, segons classificats a la taula.

El veterans del Sant Lluís han passat per sobre del Tordera, 7 a 2 i han acabat la lligueta en segona posició rere el Futsal Malgrat, que només ha cedit dos punts en dos empats en les 10 jornades de la competició.

El juvenil de divisió d’honor ha empatat a 3 contra el Mataró i la propera jornada jugarà contra el cuer, la Union.

Mentre que el juvenil de primera divisió va caure contra el Riudellots per 1 a 4, tot i que el palafollencs es van avançar en el marcador.

En futbol, l’amateur no va passar de l’empat a 0 contra el 12è classificat i ara ja és quart. Tot i això l’equip entrenat per Joan Vila pot encara somiar amb la promoció d’ascens ja que està a sols dos punts del segon classificat.

El juvenil ha  guanyat a casa contra l’Hostalric per  4 a 1 amb dos gols de Cancelos i un de Duran i d’Ortega. Són 11s i juguen aquest cap de setmana contra el Farners, que són cuers.

L’infantil per la seva banda ha perdut clarament contra l’Arbucienca, 9 a 0.

En bàsquet el sènior A descansava aquest cap de setmana, mentre que el B ha guanyat en la lligueta a 3 contra el Sant Hilari, 70 a 75.

El sots 21, per la seva banda ha passat per sobre de l’EPSA de Barcelona; 108 a 45, 63 de diferència pels palafollencs, amb un molt bon joc d’equip i on han destacat els 30 punts d’Osuna. Ara l’equip és 3r a la taula, amb 15 victòries i juguen aquesta propera jornada també a casa contra el Martorelles, que són 6s.