URGENT

Malgrat acull el 7è Fòrum Viles Florides dedicat a la crisi climàtica i la sequera

Compartiu aquesta història

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya ha escollit Malgrat de Mar com a seu del 7è Fòrum Viles Florides. Enguany, està dedicat a la crisi climàtica i la sequera i s’ha decidit que sigui Malgrat per la seva gestió dels espais verds. 

Viles Florides organitza anualment aquest fòrum que cada any es dedica a una temàtica diferent. Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, s’ha triat el municipi veí per la tasca que es fa des de fa anys des del Servei Municipal d’Espais Verds per poder-se adaptar al canvi climàtic

El tret de sortida a la jornada s’ha fet aquest matí a les 9h i s’allargarà fins al vespre. S’han preparat divsos actes com una conferència de l’investigador emèrit de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentaria de la Generalitat de Catalunya, Robert Savé; una taula rodona sobre la gestió de l’aigua en la jardineria de municipis com Malgrat, Vila-Seca i Igualada, i una visita tècnica per conèixer els espais verds del municipi. 

El moviment Viles Florides promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats. La intenció principal d’aquest moviment és ensenyar i posar en valor la riquesa natural i paisatgístics del nostre entorn mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdic que siguin exemples a seguir. Precisament, Malgrat de Mar va revalidar les quatre flors d’honor que atroga Viles Florides l’octubre del 2023.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics