URGENT

Ja s’ha fet el sorteig de les meses electorals pel 12M

Compartiu aquesta història

Aquest matí, a primera hora, s’ha fet el sorteig dels membres que hauran d’estar  a les meses electorals al nostre municipi. 

Aquest proper 12 de maig, dia de les eleccions al Parlament de Catalunya, Palafolls tindrà 4 centres de votacions; El centre social de Sant Genís, el Forroll a Sant Lluís i el teatre i el MiD al centre. 

En total hi haurà 12 meses electorals.

Cada una d’aquestes meses necessita de 3 persones titulars; el president i els dos vocals. Per normativa cada un d’aquests càrrecs ha de tenir associats 2 suplents per a cobrir possibles baixes. En total l’ordinador ha triat aleatòriament els 108 noms principals, entre titulars i suplents.

Aquestes 108 persones seran notificades en les properes hores la seva assignació a les meses electorals pel 12 de maig. 

Igualment i en previsió que hi hagi persones que presentin al·legacions a la junta electoral i puguin excusar la seva designació, el sorteig d’avui a ha seleccionat més noms de reserva per poder substituir ràpidament aquestes possibles exempcions a les meses electoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics