URGENT

El Cadet Femení del Sant Lluís s’imposa davant el Cardedeu

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, les noies del Cadet Femení del Club de Futbol Sala Sant Lluís van desplaçar-se a la pista del Cardedeu. Allà, les d’Arturo Vega es van imposar per 6 gols (1-7) davant les adversaries, el primer d’aquests quan només portaven 3 minuts de partit. 

Un altre dels equips del Sant Lluís que també ha tingut un bon cap de setmana, ha estat el primer equip de Divisió d’Honor. En el seu cas, els palafollencs van jugar a casa contra l’Escola Pia Sabadell. En aquest cas, el partit va acabar empat 5-5 i amb cinc targetes grogues pels de Palafolls i quatre pels de Sabadell. 

En futbol, l’Infantil de Segona Divisió va guanyar també a casa al Breda per dos gols (2-0). El primer de Lucas López i el segon per part d’un jugador de l’equip contrari en propia porteria. Qui també està d’enhorabona és el Benjamí de Copa Girona. I, és que,aquest cap de setmana va guanyar al Blanes per 4 gols (3-7)

Finalment, en bàsquet, diumenge a la tarda, el Sènior Masculí del C.B. Palafolls van enfrontar-se a casa contra el Club de Bàsquet Vall del Terri. Malauradament, no van tenir sort i van perdre per tres punts (50-53). Qui sí que va celebrar la jornada, però la de dissabte, van ser els jugadors del Sots 21 Masculí. En el seu cas, van guanyar al Martorelles per 5 punts (58-53). 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics