URGENT

S’estavella contra un fanal després de saltar-se un control policial a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a primera hora del matí, un vehicle que circulava per la carretera d’accés a la Costa Brava va saltar-se un control policial que havia muntat la Policia Local de Palafolls. Els agents van començar llavors una persecució per aturar el vehicle que va intentar despistar als policies circulant a gran velocitat pels camins rurals del nostre poble.

Segons fonts policials, el vehicle va circular per la zona de la potabilitzadora per la zona d’hortes fins al molí vell, i prenent direcció cap a Blanes.

En aquest recorregut va posar en perill a molts vianants i ciclistes que passejaven a la vora del riu a aquella hora.

La Policia de Palafolls va alertar als companys de Blanes que es van sumar a la persecució, que va continuar per la Plantera. El vehicle es va desviar cap a la zona de la platja de S’abanell.

Davant la pressió policial, el conductor del vehicle va acabar estavellant-se contra un fanal del carrer Enric Morera.

Els agents van poder fer la prova d’alcoholèmia, amb resultat positiu de 0.97 d’alcohol en aire espirat, quan el màxim permés és de 0.25.

A més, també va donar positiu en el test de drogues per diferents substàncies estupefaents.

El conductor, veí de Blanes, s’enfronta a diferents delictes des de saltar-se el control policial, conducció temerària i conduir sota els efectes d’alcohol i drogues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics