URGENT

Obert el termini per apuntar-se als Premis de  Treballs de Recerca de Palafolls

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins a mitjans de maig, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Font del Ferro de Palafolls poden presentar-se a la 17a edició dels Premis de Treballs de Recerca, 7è Memorial Daniel López.

Aquest concurs vol premiar i reconèixer la feina de recerca i d’investigació dels joves estudiants palafollencs. Com és habitual s’han diferenciat dues categories segons l’especialitat de cada treball. Així hi haurà categoria Social, pels treballs de temàtiques socials, culturals  o històrics i una altra de Científica, pels vinculats a la física, química, mèdica o similars.

Ho explica Mari Parra, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Els treballs presentats poden ser individuals o col·lectius i s’han de lliurar de forma anònima abans del 15 de maig a través del web palafolls.cat.

Després un jurat valorarà les propostes i dictaminarà els treballs guanyadors d’aquesta edició en cada àmbit. 

Com és habitual hi haurà 2000€ en premis; 500 per els primers premis de cada categoria i 300 i 200, pels segons i tercers dels dos àmbits. Uns premis que es lliuraran en la cerimònia de graduació dels estudiants de l’institut Font del Ferro, el 14 de juny.

Els treballs guanyadors també passaran a disposició de la Biblioteca Enric Miralles per tal que tothom els pugui consultar 

Bases dels premis

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics