URGENT

Sor Lucía Caram i Jordi Armadans xerraran sobre la pau en temps de guerres a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Emmarcada dins la Jornada de la pau que organitza la Regidoria de Solidaritat de Malgrat de Mar, la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal acull aquest divendres una taula rodona sobre la pau en temps de guerres. L’objectiu és conèixer de primera mà com es construeix la pau en temps de guerres. 

Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, des de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació s’ha volgut posar èmfasi en què Malgrat no oblida Ucraïna ni els seus habitants. És per aquest motiu que s’ha organitzat la Jornada per la Pau, coincidint amb el segon aniversari de l’inici de la guerra a Ucraïna. 

Pel que fa a la taula rodona, hi participaran Sor Lucía Caram i Jordi Armadans, dues personalitats estretament vinculades amb l’activisme per la pau i els drets socials. 

Sor Lucía Caram és una monja dominica contemplativa que, a banda de fomentar la solidaritat i la justícia social i lluitar contra la pobresa i l’exclusió social, ha viatjat fins a Ucraïna més d’una vintena de vegades per traslladar a Catalunya i Espanya famílies i malalts que fugien del conflicte bèl·lic. 

Jordi Armadans, per la seva banda, és politòleg, periodista i activista per la pau. Va ser director de FundiPau durant més de 25 anys i és analista en temes de seguretat i conflictes, a banda d’estar vinculat a moviments socials que defensen la pau, els drets humans i l’ètica social. 

L’acte es durà a terme demà a les 20h a la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics