URGENT

El Mirall presenta ‘Nebulosa’ a Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Blanes posarà punt final a una setmana plena d’activitats per Sant Jordi. L’encarregada d’aquesta cloenda és la representació de Nebulosa, del grup de teatre blanenc El Mirall. 

Dirigida per Pep Alum i amb Carme Rodríguez com a ajudant de direcció, ‘Nebulosa’ és una proposta teatral coral que s’inspira en la vida real i en la onírica. Tal com indica el mateix director, l’obra està inspirada en un poema de Samuel Beckett que busca ser un al·legat a la capacitat de somiar de la humanitat, encara que sembli impossible. 

El Mirall ha preparat una obra en què es busca trencat amb allò previsible, recurrent i normal, allò que és correcte i que segueix els cànons establerts per la societat. Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, es busca connectar amb la vena més esbojarrada de cadascun.

Es faran dues representacions d’aquesta obra, una dissabte a les 21h i l’altra diumenge a les 19h. Tothom interessat ja pot comprar les seves entrades anticipades al web del Teatre de la Costa Brava Sud o una hora abans de la representació a la taquilla del teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics