URGENT

La Policia Local de Blanes deté un home acusat de vuit robatoris amb força

Compartiu aquesta història

Diumenge al matí, efectius de la Policia Local de Blanes van detenir un jove de 19 anys de Figueres acusat d’haver comès robatoris amb força en vuit vehicles estacionats en una de les zones d’aparcament de la ciutat. 

Pels volts de les 7:30h de diumenge, la policia va rebre un avís informant que estaven veient una persona encaputxada remenant dins un vehicle a l’esplanada del costat de l’antic pavelló poliesportiu a la zona d’Els Pins. Precisament, el veí va alertar la policia perquè estvaa sonant l’alarma del vehicle en qüestió. 

En pocs minuts, agents de la policia local van arribar al lloc dels fets i van comprovar com el noi sortia corrent del vehicle. Immediatament el van detenir i van descobrir posteriorment que hi havia altres set vehicles forçats a la mateixa zona. 

Pel que fa al detingut, en un primer moment va intentar enganyar als agents dient que era menor d’edat, tot i que es va comprovar que no era certa aquesta informació. De fet, el detingut, tal com indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, compta amb diversos antecedents, entre els quals hi ha altres robatoris amb força a l’interior de vehicles a Sils. Finalment, segons informen fonts oficials, per a trasladar al detingut va ser necessari el suport dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics