URGENT

Es posposa la segona desfilada Fashion Day PLF

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge estava prevista la celebració de la segona edició de la desfilada Fashion Day PLF que organitza la botiga Maja Ropa y Complementos amb la col·laboració de l’ACEP i l’Ajuntament de Palafolls. 

Les previsions de pluja, però, han obligat a l’organització a posposar la cita. En comptes de celebrar-se aquest diumenge,tal com estava previst, la desfilada se celebrarà el proper diumenge 5 de maig, coincidint amb el Dia de la Mare. N’ha donat més detalls una de les responsables de la botiga.

Des de la botiga han convidat tota la població a participar de la jornada que inclourà diverses activitats, a banda d’un market de botigues de cosmètica i complements, barra lliure i un vermut. A més, a partir de les 12h es durà a terme la desfilada a la Plaça de Poppi

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics