URGENT

La campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya escalfa motors a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta mitjanit ha entrat en vigor el període de campanya electoral pels comicis previstos pel proper 12 de maig per decidir qui seran els representants al Parlament de Catalunya. La campanya s’allargarà 15 dies i acabarà la matinada del 9 al 10 de maig. 

Quant a les formacions polítiques que podrem votar pel Parlament de Catalunya als col·legis electorals de Palafolls són 18. Tot i això, que estigui previst que facin actes de campanya al municipi hi ha 3, ERC, el PSC i Junts.

Per part del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya informen que ja estan preparant els actes que es duran a terme al municipi, entre aquests hi haurà carpes informatives. Tot i això, l’inici de la seva campanya electoral es basarà en fer una enganxada de cartells i pancartes al llarg d’aquestes properes jornades. 

En el cas del PSC, aquest dissabte s’ha preparat a la pista exterior del Palauet un acte amb l’Elena Díaz Torrevejano, diputada al Parlament de Catalunya i secretaria general del PSC. Aquest es durà a terme a partir de les 10h i fins a les 13:30h. Altres actes que tenen previstos aquests propers dies són carpes informatives a la plaça de les Valls d’Ax i a la Glorieta del Dr Tornen. 

Finalment, Palafolls també rebrà demà la visita de Victòria Alsina, diputada a la Diputació de Barcelona per Junts. Tot i això, aquest acte encara està per confirmar a causa de les previsions de pluja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics