URGENT

Crema un contenidor al carrer Vilana

Compartiu aquesta història

Aquest matí, sobre les 7:30h, la Policia Local de Palafolls ha rebut una trucada informant que un contenidor es cremava al barri Santa Maria. Concretament, sortia fum d’un dels contenidors instal·lats al carrer Vilana.

Fins allà s’hi ha traslladat una dotació de la policia local per comprovar l’incendi. Els agents han corroborat que sortia fum del contenidor i han demanat la presència de Bombers de la Generalitat.

Mentre es feien les tasques d’extinció, el cos local de seguretat ha tallat el trànsit de vehicles al carrer per tal de facilitar la feina dels bombers. L’extinció s’ha allargat prop d’una hora, fins a les 8:10h. Al lloc només ha estat necessària la presència d’una dotació de la Policia Local de Palafolls i una dotació de Bombers de la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics