URGENT

Blanes desencalla la construcció d’un hotel pendent des de feia més de dues dècades

Compartiu aquesta història

Un dels temes més destacats al ple municipal de Blanes d’aquest mes d’abril ha estat l’aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana (PMU) d’un dels edificis del Passeig de S’Abanell. 

Concretament, es tracta d’un edifici propietat d’‘Aqua Hotel’ que porta més de vint anys sense poders utilitzar per incomplir la servitud de protecció de la Llei de Costes. 

Per poder desencallar la situació, s’ha redactat el PMU, acollint-se a una excepcionalitat de la llei que ho permet. I, és que, a banda de complir diversos requisits, també compta amb un informe favorable de la Direcció General de la Costa i el Mar, que és l’òrgan competent pel que fa al compliment de les normatives sectorials de costes. 

A partir d’ara, amb l’aprovació per unanimitat del PMU per part de totes les formacions polítiques, es llençarà a terra l’edifici i es construirà un hotel que tindrà capacitat per a 80 habitacions. A banda d’aquest punt, la sessió plenària també incloïa una moció per limitar els habitatges d’ús no residencial i l’impuls de polítiques públiques d’habitatge. En aquest cas, però, no va prosperar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics