URGENT

Malgrat de Mar estarà unit als camins de ronda de la Costa Brava pel ‘Camí del Mar’

Compartiu aquesta història

El ‘Camí del Mar’ és un projecte que busca unir Argelers amb Malgrat de Mar i, d’aquesta manera, unir la  Costa Brava i la Costa Vermella. Aquesta és una iniciativa iniciada per l’Associació Camí del Mar de la costa Brava’, una entitat sense ànim de lucre que té la finalitat de rehabilitar i connectar tots els camins de ronda de la Costa Brava.

Segons indiquen des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, el ‘Camí del Mar’ preveu un recorregut de 250 quilòmetres que es pot dur a terme en diferents fases segons el ritme i les necessitats de cada persona.

La ruta es dividirà en tres trams, nord; central; i sud. Dels 250km previstos, ja hi ha 155 que estan fets i que es troben en bon estat, 62km necessiten alguna intervenció i s’han d’unir 33km més. 

L’itinerari del camí inclou el pas dels visitants pel diveesos espais protegits de la costa, com el Massís de Cadiretes a Tossa de Mar o el del Litoral del Cap de Begur, entre altres. 

Amb la creació d’aquesta via de pas, es pretén crear un camí transfronterer que uneixi municipis costaners, i del Maresme només està previst que hi participi Malgrat de Mar. Precisament, l’alcaldessa de Malgrat, Sònia Viñolas, va assistir a la presentació del projecte, juntament amb el president de la Diputació de Girona, la representant de les poblacions de la costa de la Catalunya Nord i més d’una vintena d’alcaldes de les localitats costaneres que hi participen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics