URGENT

Productors de Palafolls participen a ‘Temps de Maduixes’ del Consorci de Turisme

Compartiu aquesta història

El Maresme ha donat el tret de sortida al Temps de Maduixes, un esdeveniment gastronòmic que és un dels més esperats a la comarca, tal com indiquen des del Consorci de Promoció Turística.

Concretament, mentre duren aquestes jornades gastronòmiques, a 18 municipis de la comarca diversos restauradors preparen plats especials amb la maduixa com a protagonista, juntament amb productors i elaboradors que ofereixen les maduixes de Km0, per exemple de Palafolls.

En el cas del nostre municipi, son l’Horta Ecològica Pla de Munt i l’Horta Mas Roca les qui ofereix les seves maduixes com a productors. Altres municipis de la zona que també hi participen són Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Calella. 

El Consorci de Turisme Costa del Maresme organitza aquestes jornades gastronòmiques amb la col·laboració d’ajuntaments, restaurants, elaboradors, productors, la Xarxa de Productes de la Terra del CCM i el Consorci d’Enoturisme DO Alella. 

Aquesta nova campanya turístico-gastronòmica va començar el dissabte 27 d’abril i s’allargarà fins al proper 2 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics