URGENT

L’Ajuntament treballa perquè el Consell de participació territorial dels infants sigui una realitat el curs vinent

Compartiu aquesta història

Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Palafolls treballa en la creació del Consell de participació territorial dels infants de Palafolls. Aquest és un òrgan consultiu de participació que estarà constituït per l’Ajuntament i que busca garantir diverses lleis i tractats sobre els drets dels infants. Aquestes busquen que es tinguin en compte els nens i nenes en els afers de la vida social i comunitària, en aquest cas, de Palafolls. N’ha donat més detalls Sabina Guerrero des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Actualment, l’ajuntament està preparant el reglament que serà el que definirà i detallàra el funcionament del consell. Precisament, aquest mes s’ha publicat un anunci a la seu electrònica de l’Ajuntament en què s’informa de la voluntat del consistori per crear el consell. D’aquesta manera, es dona la possibilitat a la ciutadania d’aportar el que consideri perquè es tingui en compte abans de la seva creació i posada en marxa. 

Tothom qui estigui interessat en dir la seva sobre el consell i aportar propostes i idees, pot fer-ho des de la seu electrònica de l’Ajuntament a l’anunci referent al Consell territorial de participació dels infants. Ara mateix s’han creat unes comissions d’estudi que tindran en compte aquestes propostes abans de fer el redactat final. Un cop s’aprovi per ple el reglament del consell, es decidirà qui seran els membres d’aquest òrgan consultiu de participació. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics