URGENT

El Village del FEM Palafolls tindrà 6 parades d’establiments locals

Compartiu aquesta història

L’últim cap de setmana de juny arriba a Palafolls la quarta edició del Fem Palafolls, el festival que busca promocionar el comerç i l’activitat econòmica de Palafolls. Un festival que ja s’ha consolidat a la nostra població després de quatre edicions amb gran èxit de participació per part de la ciutadania. 

Com és habitual, un dels elements més característics d’aquesta celebració és el Village, l’espai d’alimentació habilitat prop de la zona de concerts. Enguany, aquest espai comptarà amb sis parades de diversos establiments de Palafolls. N’ha donat més detalls la regidora de Promoció Econòmica, Silvana Ballbè.

Per part de l’Ajuntament detallen que esperen que aquesta nova edició del FEM Palafolls agradi tothom i que permeti continuar potenciant el comerç palafollenc, a banda de situar el municipi en el mapa d’actes culturals.

Els visitants del Village podran trobar, entre altres, tapes, pizzes i còctels. A banda de la secció de restauració, encara falta conèixer qui seran els grups que amenitzaran les nits del FEM Palafolls al parc de les esplanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics