URGENT

El Cadet d’Honor del C.F.S Sant Luís guanya al Barça a casa

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana els nois de Rafael Jiménez van demostrar les seves habilitats davant el Barça de Miquel Soler, tot i que amb molt poca diferència al marcador. I, és que, els palafollencs van imposar-se al Barça només per un gol que va arribar al minut 40’ i que va deixar el marcador 2-1. Qui no va tenir tanta sort va ser l’equip de Divisió d’Honor qui va perdre contra el Gestió Vallès Vacarisses per 6 gols (6-0).

En bàsquet, el Sènior Masculí del C.B. Palafolls va jugar contra el Vall del Terri fora de casa. En el seu cas, els palafollencs es van endur la victòria per 6 punts (47-53) mantenint la ratxa de partits guanyats les últimes setmanes. Malauradament, com en futbol, el Pre-mini Masculí no va tenir tanta sort tampoc. I, és que, en el seu cas es van enfrontar al Vilobí i van perdre per 11 punts (77-66).

Finalment, en futbol, alguns dels equips palafollencs han estat de celebració. És el cas, per exemple, del Juvenil de Segona Divisió que va guanyar al Lloret per 2 gols a casa (3-1) i de l’infantil de Segona Divisió que va empatar contra el Tordera per 2 gols, també a Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics