URGENT

Detenen un menor acusat de robar amb força mentre conduïa un patinet

Compartiu aquesta història

Tal com ha pogut saber Ràdio Palafolls, aquest dilluns, agents de Mossos d’Esquadra van detenir a Tordera un jove menor d’edat acusat de diversos delictes de robatori amb força.

Un d’aquests robatoris es va dur a terme el passat 26 de març. Tal com mostra el vídeo publicat a les xarxes socials de Mossos d’Esquadra, el menor va aprofitar el descuit d’una dona a l’estació de Santa Susanna per fer-li una estrebada al seu bolso mentre ell conduïa un patinet elèctric. Al robatori, la dona va patir diverses ferides lleus al caure al terra intentant recuperar la bossa.

Aquest però, no va ser el primer cop que el detingut actuava d’aquesta manera. I, és que, segons les informacions de RP, els agents tenien constància d’un robatori similar comès per aquesta persona el passat 22 de març. 

Finalment, no ha estat fins aquest 6 de maig quan Mossos d’Esquadra han pogut detenir el jove a Tordera. Ara se l’imputen diversos delictes de robatori amb força.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics