URGENT

Lleuger descens de l’atur a l’abril a Palafolls

Compartiu aquesta història

Segons les últimes dades publicades per l’observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, Palafolls ha tancat el mes d’abril amb una xifra de 413 aturats. El que suposa una disminució de 7 persones respecte el mes de març. Actualment, aquesta xifra suposa una taxa total d’aturats que baixa fins al 8’37%, després de diversos mesos situant-se per sobre el 9%. 

Respecte l’any passat, l’atur a Palafolls també ha disminuït. I, és que l’abril del 2023 hi havia 439 persones aturades, 26 més que l’abril d’aquest any. Aquesta xifra millora si la comparem amb les dades del 2013 en què hi havia 889 persones aturades a Palafolls, o al 2010 en què hi havia 793. 

Quant als municipis veïns, la xifra d’aturats varia segons el municipi i no se segueix una mateixa tònica. A Malgrat de Mar, com a Palafolls, l’atur ha disminuït fins a les 795 persones, és a dir, 21 menys que el mes anterior. A Tordera i a Santa Susanna, però, la xifra d’aturats ha augmentat fins als 1.088 i als 143, respectivament. Un augment lleuger respecte al més anterior, però que situa la taxa d’aturats en el 7’5% i el 12’33% en cada municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics