URGENT

Rescaten un motorista que va caure en un barranc a Blanes

Compartiu aquesta història

Diumenge a la tarda, la Policia Local de Blanes i els Bombers van haver de rescatar i evacuar un motorista de nacionalitat alemanya que va caure en un barranc prop d’El Vilar a Blanes. 

Pels volts de tres quarts de cinc de la tarda, la Policia Local de Blanes va rebre l’avís de l’accident. En aquell moment no se sabia la ubicació exacta de l’accidentat, sinó que es pensava que podia estar entre el Poblat Ibèric de Montbarbat a Lloret de Mar i el Turó del Vilar a Blanes. Immediatament, efectius de la policia van iniciar la recerca per trobar el motorista i els companys que estaven amb ell.

Finalment, els agents van trobar-los prop del Turó del Vilar, en un barranc. Amb l’ajuda de l’helicòpter dels bombers de la generalitat van poder rescatar la víctima i traslladar-la a l’Hospital Josep Trueta de Girona on el van tractar després de patir diverses lesions al maluc i al fèmur. L’operatiu de recerca va finalitzar prop de dues hores més tard.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics