URGENT

L’Ajuntament enviarà informació a través de Whatsapp 

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc compta des d’ahir amb una nova manera d’arribar a la ciutadania. Es tracta d’una llista de difusió de Whatsapp a través de la qual es farà difusió dels actes, activitats i esdeveniments que se celebren al municipi, així com un canal d’informació bàsica sobre l’activitat municipal. Ho ha detallat la regidora de Comunicació a l’Ajuntament de Palafolls, Silvana Ballbè.

Els interessats només cal que es donin d’alta al servei, que és gratuït, i rebran de forma individual els missatges del consistori. Donar-se de baixa és igual de fàcil, i només cal enviar la paraula BAIXA al mateix contacte.

Per fer-ho cal afegir un número de telèfon a l’agenda de contactes i, a través de l’aplicació de Whatsapp, enviar un missatge amb la paraula ALTA al nou contacte. Automàticament es rebrà un missatge de benvinguda i ja es començarà a rebre les comunicacions de l’Ajuntament.

Segons la regidoria de Comunicació, en aquestes primeres 24 hores ja s’han inscrit 50 persones al nou sistema de comunicació.

El consistori avisa que no és un canal per interactuar amb l’Ajuntament, sinó que és només per rebre informació relativa a la tasca municipal i a les activitats que es fan a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics