URGENT

Arriba una 4a edició del taller Danses pel Món

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, la plaça de Poppi serà l’escenari d’una nova sessió de ball. I, és que, a partir d’avui i fins al proper 26 de juny, es torna a oferir el taller Danses pel Món. 

Aquesta és una activitat que busca ensenyar als assistents diversos balls tradicionals que es fan al nostre país i a altres indrets del món. Dolors Ribot, l’organitzadora, detalla que enguany s’ensenyaran danses tradicionals catalanes, també del País Basc, de Rumania, Grècia i de la República de Macedònia, entre altres. A més, en una de les sessions hi participarà l’historiador Xavier Salicrú, qui ensenyarà a ballar el Contrapàs de Sant Genís de Palafolls.

Ribot detalla que aquesta activitat és un tastet de ball. Els participants no cal que tinguin nocions de ball, pot participar-hi qualsevol persona que estigui interessada. 

Tothom qui estigui interessat en participar d’aquesta activitat, pot fer-ho de forma gratuïta cada dimecres des d’avui i fins al proper 26 de juny. La cita és a les 20h a la Plaça de Poppi, tot i això, en cas de pluja es durà a terme a les 20:30h a la Nau d’Entitats de Palafolls. 

Aquesta acció està relacionada amb l’entitat La Puput. En aquest sentit, l’entitat palafollenca informa que ja estan obertes les inscripcions per la nova sortida que han preparat. En aquesta ocasió, es farà una excursió a Badalona el proper 8 de juny per visitar el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i el Museu de Badalona. La sortida té un preu de 55€ i els qui vulguin participar-hi es poden apuntar a través del Whatsapp 620.246.401 o a Pernils Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics