URGENT

Oncolliga Girona i Oncotrail donen 12.400€ a l’Hospital de Blanes

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut, per part de la Fundació Oncolliga Girona, una donació de 12.347€ recaptats a l’última edició de la cursa solidària Oncotrail del 2023. 

Aquests diners s’han destinat a l’Hospital de Blanes per comprar equipament nou que millori el confort i el benestar dels pacients oncològic i les seves famílies i, a la vegada, facilitar la tasca dels professionals que cuiden aquestes persones. 

Tal com indiquen des de la Corporació de Salut, el material adquirit consta de mantes serigrafiades pels pacients de l’Hospital de Dia, un ecògraf portàtil per al servei de Medicina Interna, i diversos equipaments per a adequar les habitacions de cures pal·liatives, com un sofà llit, dos matalassos, una grua o dues cadires de bany.

L’Oncotrail és una cursa solidària que va nèixer el 2013 amb l’objectiu de recaptar diners per destinar-los íntegrament a millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies. A l’última edició, disputada el 2023, es van recaptar gairebé 400.000€ ue han servit per dotar els hospitals de Girona de material per millorar el conforts dels pacients, oferir nous serveis i fer aportacions per investigar la malaltia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics