URGENT

S’obre el termini per inscriure’s a la Brigada Jove de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La Regidoria d’Ocupació i Inserció Laboral de l’Ajuntament de Malgrat ha obert ja el termini per presentar-se al procés de selecció per a formar part de la Brigada Jove 2014. 

Aquesta convocatòria està adreçada a joves d’entre 16 i 22 anys i té com a objectiu oferir una primera experiència laboral remunerada durant l’estiu als joves interessats.

Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, el contracte és de tres mesos amb una jornada del 50%. Els joves que vulguin optar a aquesta feina han de presentar un currículum vitae, una còpia del DNI o NIE, una còpia de la titulació acadèmica finalitzada i una còpia del DARDO, a banda d’un informe de la vida laboral. 

El tràmit s’ha de fer a través d’una instància genèrica al web de l’Ajuntament de Malgrat, allà, també podeu trobar les bases per participar-hi. 

Enguany s’ofereixen diversos llocs de feina, un d’ells de coordinació a l’àrea de Sostenibilitat i Platges, un a l’Oficina de Turisme, un a la Biblioteca La Cooperativa i un altre a la ràdio municipal. Qui s’hi vulgui presentar té temps per fer-ho fins al proper 23 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics