URGENT

El FEM mantindrà les tres nits de música a les Esplanes

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber RP, el FEM Palafolls d’enguany, que se celebrarà del 29 al 30 de juny, inclourà les habituals tres nits de música al parc de les Esplanes, davant la Biblioteca.

Al desembre, el govern d’Esquerra va pactar, entre d’altres, una rebaixa d’uns 15.000€ del cost total de l’activitat amb Palafolls Som, per tal que aquests s’abstinguessin a la votació i possibilitessin l’aprovació del pressupost per aquest 2024.

Fa temps que les àrees de Promoció Econòmica i de Cultura buscaven la fórmula per retallar els 15.000€ sense afectar la qualitat del certamen. Uns equilibris que no han estat fàcils i que finalment han afectat pràcticament a la proposta musical

Tot i que es mantenen les tres nits de música, no totes seran de música en directe. 

Govern i Palafolls Som han arribat a l’acord pel qual s’ha aconseguit rebaixar gairebé els 15.000€ promesos,  reduint actuacions en directe i contractant sessions de disjoqueis per tal de mantenir l’oferta musical els 3 dies.

Així,  divendres  i dissabte la proposta serà un grup en directe i sessions de dj per acabar la nit, mentre que diumenge hi haurà sessió de dj des de la tarda i fins la nit.

Com ja es va informar fa uns dies l’oferta gastronòmica del Village augmenta respecte anys anteriors i enguany hi haurà 6 restauradors locals oferint tota classe de productes les tres jornades musicals del FEM.

Paral·lelament es faran activitats de promoció del comerç local, com la desfilada de moda el divendres, el Fora Estocs de les botigues de la Fundació del Molí i promocions especials de comerços i restauradors locals coincidint amb els dies del FEM, que enguany arriba a la 4a edició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics