URGENT

Palafolls rebaixa el seu consum d’aigua a l’abril als 210 litres per habitant i dia

Compartiu aquesta història

Després de mesos de sensibilització i de promocions de l’ús responsable de l’aigua, Palafolls ha aconseguit rebaixar el seu consum diari d’aigua potable fins els 210 litres per habitant el mes passat.

Consolida així la rebaixa lenta, però  contínua, del seu consum d’aigua que aconsegueix primera vegada en un any estar als 210 litres per habitant i dia.

Aquesta marca suposa estar per sota del llindar del màxim d’aigua consumida tant en l’èpidodi d’emergència en el que estavem fa unes setmanes, quan el límit era 214 litres, com ara que estem en excepcionalitat i el topall màxim de consum està en els 244 litres.

De fet la majoria de municipis han aconseguit reduir el seu consum d’aigua aquest darrer mes. Santa Susanna ha passat dels 313 litres als 208 per habitant i dia aquest abril, Tordera dels 242 als 225, mentre que Malgrat es manté estable en els 208 litres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics