URGENT

Una mitjana de 4 persones visiten les aules d’estudi de la Biblioteca

Compartiu aquesta història

Des del passat 13 de maig, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls obre les nits per oferir un espai d’estudi sense distraccions als joves del municipi que vulguin estudiar pels exàmens i proves finals de curs. En aquest sentit, durant la primera setmana en funcionament, aquestes aules d’estudi han rebut la visita d’una mitjana de 4 persones per dia.

Segons detallen des de la biblioteca, gran part d’aquests estudiants visiten l’equipament durant la primera hora de funcionament. I, és que, el centre està obert de dilluns a divendres dues hores al vespre, des de les 20h fins a les 22h. 

Les aules d’estudi estaran obertes fins al proper 5 de juny. Les persones que hi assisteixin han de ser majors de 16 anys i compten amb connexió gratuïta a internet, i accés als endolls de la biblioteca. Des de la Biblioteca recorden que no es pot menjar ni beure durant la seva estada a l’equipament i que cal guardar silenci per no molestar als altres. 

A banda d’aquesta ampliació horària, la biblioteca ofereix la possibilitat de reservar la sala Miralles per treballar en grup. En aquest cas, cal reservar-la prèviament al taulell, en l’horari habitual d’obertura de l’equipament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics