URGENT

El cuiner palafollenc Raúl Lopera participarà a la final de FuturoChef

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, el jove palafollenc Raúl Lopera serà un dels sis finalistes que participarà al Concurs de Cuina Jove amb ‘AOVE’, FuturoChef. Aquest certamen busca futures promeses de la cuina que destaquin per l’ús de l’oli d’oliva en els seus plats i es duu a terme dins la fira Futuroliva 2024.

El palafollenc es veurà les cares amb sis aspirants de diferents països com Espanya, Taiwan, Hondures o Abu Dhabi després de quedar finalistes d’un total de deu participants. Cadascun d’aquest participants comptarà amb una marca d’oli d’oliva Premium com a padrí de luxe. 

Aquesta li facilitarà l’oli i els cuiners treballaran en equip per presentar la recepta juntament amb el productor de l’AOVE a l’espai Gastrofuturoliva de la fira. En el cas de Lopera, la marca que l’apadrina és OLIBAEZA i, a la vegada, comptarà amb aliments de la Cooperativa Agrària Conca de la Tordera per a dur a terme la seva recepta. Ho ha explicat Raúl Lopera.

Segons detalla el cuiner, el plat serà una barreja de sabors del mediterrani unint la cultura de Jaén i el Maresme. 

Tot i que la fira gastronòmica obre les seves portes dijous, el concurs es durà a terme dissabte a partir de les 10:30h. En el cas de Raúl Lopera, farà la seva recepta a partir de les 11:30h. 

Tal com indiquen des de l’organització, aquest és un concurs que ja està consolidat dins el sector. I, és que, d’ell han sortit grans xefs com Juan Aceituno del restaurant Dama Juana qui va guanyar l’edició del 2016.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics