URGENT

Condemnen a nou anys de presó per abusar sexualment d’una alumna el professor de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a nou anys de presó el professor de dansa de Malgrat de Mar per agredir sexualment i de manera continuada una alumna seva. Tot i que l’home estava acusat de dos delictes més del mateix caire, el jutge l’ha absolt d’aquestes altres dues suposades agressions a dues menors més. 

A la sentència, a la que ha tingut accés EFE, la secció 10 de l’Audiència de Barcelona condemna al professor per un delicte continuat d’agressió sexual. La sentència el condemna a nou anys de presó, tot i que la Fiscalia demanava per l’acusat 18 anys per agressions a tes menors. Segons indica l’escrit, les altres dues no es contemplen per no haver estat acreditades. 

A banda dels nou anys de condemna, el professor, que actualment es troba en presó provisional, haurà d’indemnitzar la víctima amb 30.000€ pels danys morals ocasionats.

A la vegada, l’Audiència també imposa al professor la prohibició de comunicar-se per qualsevol mitjà i d’acostar-se a menys de 1.000 metres a la víctima durant 14 anys, així com la impossibilitat d’exercir qualsevol activitat o professió que impliqui un contacte regular i directe amb menors d’edat durant 7 anys després de complir la pena imposada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics